September voorbij…

 
September voorbij en dat wil zeggen minder tijd om te fietsen. De voorbije maand toch goed kunnen rijden op de Tacx zowat 1060 km, 17.880 kcal in ongeveer 22 uur.
Oktober is nog moeilijker om aan voldoende kilometers geraken, dus bouw ik geleidelijk af naar 4x per week 50 km of 3x 60km. De teller staat nu op 9360 km en als alles goed gaat zullen het er 1000 km meer staan dan vorig jaar. Het wereldkampioenschap in Australië wer niet zo’n groot succes voor ons belgen maar het werd wel een spannende race in een prachtig décor. De Noor Thor Hushovd zal een waardige wereldkampioen zijn het komende seizoen en laat ons eerlijk zijn het is een renner die wij het hele jaar door tegenkomen, klassiekers, rittenkoersen en laat ons hopen dat hij niet al te veel bedorven vlees eet!
 
 
 
 Thor Hushovd sterke Noor. toch onze beste landgenoot Greg
 

 

Antidopingprocureur: "Alle renners nemen doping"

De Italiaanse antidopingprocureur Ettore Torri heeft een stevig bommetje gelegd onder het wielrennen. Hij is ervan overtuigd is dat alle renners naar doping grijpen.

Ettore Torri, de antidopingprocureur van het Italiaans Olympisch Comité CONI, is genadeloos in een uitzonderlijk interview. Hij is ervan overtuigd dat het hele peloton doping gebruikt.

"Ik ben ook niet de enige die dit zegt. De laatste tijd zeggen alle renners die ik ondervraag dat iedereen doping neemt", zegt Torri.

"Ik merk hoe langer, hoe meer op hoe wijdverspreid dopinggebruik is. En ik denk niet dat we het zullen kunnen uitroeien."

 

 
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s